Fi de la campanya 2009


Després de 15 dies d’intenses exploracions s’ha posat punt i final a la campanya d’exploració al massís d'Arañonera organitzada per l'Espeleoclub de Gràcia. Aquest any, he tingut la oportunitat de participar en aquesta fantàstica aventura, contribuint a engrandir una mica més aquest gran sistema.
Tot i que s’ha hagut de suportar força mal temps, les troballes realitzades han estat destacables, obrint noves incògnites i també línies d’exploració que s’hauran d’atacar els propers anys.

Personalment considero que ha estat una experiència altament enriquidora, no sols pel fet de participar en una campanya d'aquestes característiques, sinó per poder compartir-ho amb persones d’altres nacionalitats, resultant així una fórmula per conèixer altres cultures i forjar grans amistats.

Com a objectiu personal tenia la intenció de realitzar un documental sobre aquestes exploracions. Tot i la duresa de les condicions s'han gravat més de 5 hores de vídeo en alta definició, des de com s’explora dins la cavitat fins a les tasques mes quotidianes del campament. En les properes setmanes començarà l’edició de tot aquest material.

Vull agrair a l'Espeleoclub de Gràcia haver permès realitzar aquesta filmació, així com brindar-me la oportunitat de participar en aquest campament internacional.

3 comentaris:

R,Ruiz ha dit...

estoy impaciente de ver el video, que seguro es una pasada.

Marc Navarro ha dit...

Ya veremos a ver que sale, quizá necesite grabar algunas imágenes "extra" con algunos modelos jejeje.

Anònim ha dit...

ESO ESO, ponlo haber que tardamos en colgarlo en la mula, como el Spelaion.